autor:

» » , , Aperitive, Mancaruri cu peste, Salate

Peste somon la cuptor

Autor: D-na Andreea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: D-na Andreea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 30 martie 2006

Ingrediente
1 somon, 2 lamai, 5-6 foi de dafin, 3-4 lingurite ulei de masline, un cubulet de unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

69 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele de oasele mari sau de preferat se cumpara somon fara oase , se intinde intr-o tava si se adauga uleiul de masline , untul, foile de dafin deasupra pestelui . Deasemenea sucul de la o lamaie se pune peste peste si cealalta lamaie se taie felii si se pune peste peste . Se acopera tava cu folie de aluminiu .
Se da la cuptor la foc potrivit pt aprox 25-30 min .
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

13 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata de cruditati cu surimi pane

Salata de cruditati cu surimi pane

Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

69 voturi

Ingrediente

  • 1 somon
  • 2 lamai
  • 5-6 foi de dafin
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • un cubulet de unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Icre rapid