autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Mancaruri cu peste, Salate

Peste somon la cuptor

Autor: D-na Andreea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: D-na Andreea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 30 martie 2006

Ingrediente
1 somon, 2 lamai, 5-6 foi de dafin, 3-4 lingurite ulei de masline, un cubulet de unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

69 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele de oasele mari sau de preferat se cumpara somon fara oase , se intinde intr-o tava si se adauga uleiul de masline , untul, foile de dafin deasupra pestelui . Deasemenea sucul de la o lamaie se pune peste peste si cealalta lamaie se taie felii si se pune peste peste . Se acopera tava cu folie de aluminiu .
Se da la cuptor la foc potrivit pt aprox 25-30 min .
Pofta buna !
Se curata pestele de oasele mari sau de preferat se cumpara somon fara oase , se intinde intr-o tava si se adauga uleiul de masline , untul, foile de
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Tarta cu ton si mozzarella

Tarta cu ton si mozzarella

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece si il amestecam cu oul si sarea. Incorporam faina treptat,

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari)

Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

69 voturi

Ingrediente

  • 1 somon
  • 2 lamai
  • 5-6 foi de dafin
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • un cubulet de unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate cu peste

Salata de ton cu iaurt Salata de ton cu iaurt

O gustare foarte buna pentru toti.... O conserva de ton in suc propriu se paseaza si se amesteca cu sare, piper, chili, doua iaurturi

0 voturi    0 comentarii
30h
Aperitive
Cartofi umpluti cu carne tocata de peste Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii se fierb cca. 10 minute, dupa

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive