se prepara sosul amestecand zeama de lamaie cu sare ,apa si fara a va opri de amestecat se adauga uleiul si patrunjelul.se taie pestele in cuburi potrivite,se aseaza pe fundul unei tavi adaptabila pt cuptorul cu microunde si se toarna sosul preparat.se acopera cu folie transparenta si se introduce in cuptorul cu microunde timp de 3 minute,la potenta maxima.se scoate si se lasa cateva minute afara inainte de a se servi ca sa se termine de facut cu caldura pe care o retine pestele in interior.pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii