peste spada cu lamaie

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g peste spada
  • zeama de lamaie
  • 2-31 linguri de ulei de masline
  • 1/2 pahar de apa, patrunjel tocat ,piper,sare.

Mod de preparare

se prepara sosul amestecand zeama de lamaie cu sare ,apa si fara a va opri de amestecat se adauga uleiul si patrunjelul.se taie pestele in cuburi potrivite,se aseaza pe fundul unei tavi adaptabila pt cuptorul cu microunde si se toarna sosul preparat.se acopera cu folie transparenta si se introduce in cuptorul cu microunde timp de 3 minute,la potenta maxima.se scoate si se lasa cateva minute afara inainte de a se servi ca sa se termine de facut cu caldura pe care o retine pestele in interior.pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise