peste spaniol

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 8 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 150 gr masline fara samburi
  • sare
  • piper
  • 3 castraveciori acri
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lamaie.

Mod de preparare

Se inabusa la foc mic in ulei ceapa taiata feliute subtiri,se adauga din cand in cand cate 1 lingura de apa,sarea si piperul.Cand ceapa s-a facut,se pun bucatile de peste,maslinele si castraveciorii taiati cuburi mici,se adauga 1 ceasca de apa sa poata sa fiarba pestele si frunza de dafin,se fierbe la foc mic.Se stoarce zeama de la jumatate de lamaie,cealalta jumatate se taie felii,se adauga peste peste,se mai da un clocot si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise