Se inabusa la foc mic in ulei ceapa taiata feliute subtiri,se adauga din cand in cand cate 1 lingura de apa,sarea si piperul.Cand ceapa s-a facut,se pun bucatile de peste,maslinele si castraveciorii taiati cuburi mici,se adauga 1 ceasca de apa sa poata sa fiarba pestele si frunza de dafin,se fierbe la foc mic.Se stoarce zeama de la jumatate de lamaie,cealalta jumatate se taie felii,se adauga peste peste,se mai da un clocot si se poate servi.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii