autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

PESTE SPROT cu maioneza de usturoi cu iaurt

Autor: FLORIN STANCIU (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORIN STANCIU (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Ingrediente
500gr peste sprot congelat, 100gr malai, 1 lingura ulei masline, 50 gr cimbru, 50 gr piper, 50 gr sare, 2 frunze rosmarin, ulei, 2 capatani de usturoi, 500 gr iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine cimbrul cu sarea, piperul si uleiul de masline si se amesteca cu pestele. Se pune totul intr-o punga si se da la rece 10-15 min.
In acest timp se piseaza usturoiul si se amesteca cu iaurtul.
Se ia apoi pestele se da prin malai si se prajeste in tigaia cu uleiul bine incins.
Se serveste cu maioneza de usturoi cu iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE SPROT cu maioneza de usturoi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod cu garnitura de gutui si ardei gras rosu

File de cod cu garnitura de gutui si ardei gras rosu

Se spala bine fileurile, pe care le vom pune intr-o forma de yenna. Curatam gutuiile si le taiem

2 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pește rasol

Pește rasol

Curățăm legumele. Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500gr peste sprot congelat
  • 100gr malai
  • 1 lingura ulei masline
  • 50 gr cimbru
  • 50 gr piper
  • 50 gr sare
  • 2 frunze rosmarin
  • ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • 500 gr iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT