autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Peste Teriyaki

   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
pentru 4 persoane: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei, Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir, Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura sos de soia

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

25 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida)
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Teriyaki" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pește Teriyaki

Pește Teriyaki

Facem o marinată din sosul Teriyaki, sosul de soia, zeama de lămâie, miere și ghimbirul dat pe

2 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu peste
Peste la gratar cu  cartofi

Peste la gratar cu cartofi

Se curata pestele si se condimenteaza cu sare, piper si curry, se lasa asa cam 1 ora, se unge cu

9 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

25 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 persoane: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare)
  • faina
  • 2 linguri ulei
  • Marinata: 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri sake (sau vin alb)
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura praf de ghimbir
  • Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar
  • 3 linguri sake (sau vin alb)
  • 1 lingura sos de soia

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius cu lamaie si usturoi