autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste umplut cu cascaval si cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cartofi, , doua fileuri de peste (de cate 300 g fiecare), , sare, , piper, , zeama de la o jumatate de lamaie, , 150 g cascaval ras, , 1/2 legatura patrunjel verde, , grasime pentru uns forma.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii circa 20 de minute in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se curata de coaja. Fileurile de peste se spala si se zvanta bine intr-un stergar (daca mai au oase, acestea se indeparteaza cu o penseta), se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se pun la rece (acoperite). Patrunjelul spalat se toaca marunt si se amesteca cu cartofii si cascavalul date pe razatoarea mare. Se unge forma cu grasime, se aseaza pe fund un file de peste, peste care se intinde 1/3 din compozitia de cartofi + cascaval. Se pune deasupra celalalt file, se acopera cu restul de cartofi si se apasa bine. Se baga pestele umplut astfel in cuptorul incins la 200°C si se coace circa 20 de minute. Timp de preparare: 20 de minute (fara fiertul cartofilor).
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu cascaval si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de biban la grill (gratar)

Saramura de biban la grill (gratar)

Bibanul este un peste rapitor ,poate fi pescuit tot timpul anului, chiar si iarna la copca si de

26 voturi    28 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

De multe ori cind luam masa cu sotul in restaurante imi comandam peste la gratar, o minune de bucate!

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cartofi
  • doua fileuri de peste (de cate 300 g fiecare)
  • sare
  • piper
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 150 g cascaval ras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • grasime pentru uns forma.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Merluciu cu legume