Se fierb cartofii circa 20 de minute in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se curata de coaja. Fileurile de peste se spala si se zvanta bine intr-un stergar (daca mai au oase, acestea se indeparteaza cu o penseta), se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se pun la rece (acoperite). Patrunjelul spalat se toaca marunt si se amesteca cu cartofii si cascavalul date pe razatoarea mare. Se unge forma cu grasime, se aseaza pe fund un file de peste, peste care se intinde 1/3 din compozitia de cartofi + cascaval. Se pune deasupra celalalt file, se acopera cu restul de cartofi si se apasa bine. Se baga pestele umplut astfel in cuptorul incins la 200°C si se coace circa 20 de minute. Timp de preparare: 20 de minute (fara fiertul cartofilor).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii