Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti dati prin masina de carne, ceapa si usturoiul date prin masina de carne, oua, sare dupa gust, orez, piper macinat cu care umplem burta pestelui. Dupa care, coasem burta pestelui. Il asezam in tava un care am pus uleiul si in tava adaugam felii de rosii, felii de ceapa, catei de usturoi, felii de lamaie, hribi taiati marunt, putina sare si punem folie de aluminu peste peste si dam tava la cuptor. Cand este gata, luam folia de aluminiu si lasam un pic sa se rumeneasca (cam 5 minute).
Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii