Peste umplut cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Peste umplut cu legume

Ingrediente

  • un crap mare de 5 kg,
  • 1 kg bureti (opintici)
  • 500 gr hribi
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • o lamie
  • 100 gr orez
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • piper macinat dupa gust
  • sare dupa gust
  • foi de dafin
  • 4-5 catei de usturoi

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti dati prin masina de carne, ceapa si usturoiul date prin masina de carne, oua, sare dupa gust, orez, piper macinat cu care umplem burta pestelui. Dupa care, coasem burta pestelui. Il asezam in tava un care am pus uleiul si in tava adaugam felii de rosii, felii de ceapa, catei de usturoi, felii de lamaie, hribi taiati marunt, putina sare si punem folie de aluminu peste peste si dam tava la cuptor. Cand este gata, luam folia de aluminiu si lasam un pic sa se rumeneasca (cam 5 minute).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise