Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti dati prin masina de carne, ceapa si usturoiul date prin masina de carne, oua, sare dupa gust, orez, piper macinat cu care umplem burta pestelui. Dupa care, coasem burta pestelui. Il asezam in tava un care am pus uleiul si in tava adaugam felii de rosii, felii de ceapa, catei de usturoi, felii de lamaie, hribi taiati marunt, putina sare si punem folie de aluminu peste peste si dam tava la cuptor. Cand este gata, luam folia de aluminiu si lasam un pic sa se rumeneasca (cam 5 minute).
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii