autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

PESTE UMPLUT CU SOS DE MASLINE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
(pentru 4 persoane) 8 fileuri de peste oceanic (a 120gr. fiecare),, 1 lingura de pesmet,, 8 linguri ulei de masline,, sare, piper, , 8 sardele in ulei,, 1 ceapa,, 1 catel de usturoi, , 250 gr. ciuperci,, 4-5 linguri pasta de rosii, , 1 lingurita cimbrisor,, 1 lingurita busuioc,, 60-80 gr. masline negre

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se aseaza fileurile de peste unele langa altele, se presara cu pesmet, se stropesc cu ulei, se sareaza si se pipereaza. Peste fiecare felie se pune o sardea scursa de ulei, se ruleaza si se aseaza intr-un vas de Iena uns cu ulei.
2. Ceapa si usturoiul se taie marunt, se calesc in ulei, se pun ciupercile si se continua calirea. Se adauga pasta de rosii, sarea si piperul. Se condimenteaza cu cimbrisor si busuioc tocate marunt, se continua calirea 1-2 minute, apoi se incorporeaza maslinele.
3. Aceasta compozitie se toarna peste rulourile de peste si se coc 15 min. in cuptorul preincalzit, la foc potrivit (165*C).
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE UMPLUT CU SOS DE MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merluciu la cuptor in sos de rosii

Merluciu la cuptor in sos de rosii

Dupa ce l spalam, condimentam asezam bucatile in tava.Rosiile impreuna cu uleiul de masline, zaharul

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Dorada Sambar

Dorada Sambar

Se curata Dorada de solzi si intestine (in cazul in care nu este curatat...de obicei acest peste

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane) 8 fileuri de peste oceanic (a 120gr. fiecare),
  • 1 lingura de pesmet,
  • 8 linguri ulei de masline,
  • sare
  • piper
  • 8 sardele in ulei,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi
  • 250 gr. ciuperci,
  • 4-5 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita cimbrisor,
  • 1 lingurita busuioc,
  • 60-80 gr. masline negre

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Cod cu spanac