autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

PESTE UMPLUT CU SOS DE MASLINE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
(pentru 4 persoane) 8 fileuri de peste oceanic (a 120gr. fiecare),, 1 lingura de pesmet,, 8 linguri ulei de masline,, sare, piper, , 8 sardele in ulei,, 1 ceapa,, 1 catel de usturoi, , 250 gr. ciuperci,, 4-5 linguri pasta de rosii, , 1 lingurita cimbrisor,, 1 lingurita busuioc,, 60-80 gr. masline negre

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se aseaza fileurile de peste unele langa altele, se presara cu pesmet, se stropesc cu ulei, se sareaza si se pipereaza. Peste fiecare felie se pune o sardea scursa de ulei, se ruleaza si se aseaza intr-un vas de Iena uns cu ulei.
2. Ceapa si usturoiul se taie marunt, se calesc in ulei, se pun ciupercile si se continua calirea. Se adauga pasta de rosii, sarea si piperul. Se condimenteaza cu cimbrisor si busuioc tocate marunt, se continua calirea 1-2 minute, apoi se incorporeaza maslinele.
3. Aceasta compozitie se toarna peste rulourile de peste si se coc 15 min. in cuptorul preincalzit, la foc potrivit (165*C).
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE UMPLUT CU SOS DE MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salau cu fructe la cuptor

Salau cu fructe la cuptor

Se curata pestii de solzii si branhii, se eviscereaza, se spala bine si se condimenteaza cu sare,

4 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
File de Macrou cu legume sotate,

File de Macrou cu legume sotate,

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat

20 voturi    7 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane) 8 fileuri de peste oceanic (a 120gr. fiecare),
  • 1 lingura de pesmet,
  • 8 linguri ulei de masline,
  • sare
  • piper
  • 8 sardele in ulei,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi
  • 250 gr. ciuperci,
  • 4-5 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita cimbrisor,
  • 1 lingurita busuioc,
  • 60-80 gr. masline negre

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
MACROU LA CUPTOR