Se prepara in prealabil varza calita, in cel mai simplu mod: varza proaspata sau murata se toaca marunt si se caleste impreuna cu rosiile tocate,bulion,ceapa taiata pestisori sau tocata marunt si ardeiul tocat marunt. La sfarsit se adauga mararul tocat,se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Aceasta este folosita la umplutul pestilor(cruzi sau dati la sarat). Dupa ce au fost umpluti pestii,se prind cu cate o scobitoare si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei,se adauga piper boabe, boabe de coriandru,foi de dafin si se dau la cuptor pentru cca 15-20 de minute,dupa care se scoate tava din cuptor,se toarna suc de rosii dupa gust si vinul si se reintroduce la cuptor pana se rumenesc frumos pestisorii ...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii