Piadinele daca sunt din comert se pun intr-o tigaie antiaderenta cu capac si se lasa un minut doar pe o parte la foc mic.Intre timp se feliaza subtire mozzarela,rosia si ceapa.
Se ia piadina de pe foc cu partea incalzita in sus si intr-o farfurie se monteaza doar pe jumatate feliute de mozzarela,o cutie de ton ,rosia si ceapa in straturi subtiri,sare dupa gust apoi se pliaza si se repune in tigaie pt un minut pe fiecare parte,intorcanduse cu grija cu o paleta
Se serveste calda...excelenta pentru fanii pizza cu ton !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii