Se taie curata si se spala ceapa. Apoi se taie marunt. Se pune in cratita. Se taie cubulete potrivite sunca. Salamul victoria si cirnati afumati se taie rondele. Parizerul se taie in patratele si muschiul azuga.
Apoi se pune la calit cepele cu cele 2 linguri de ulei. Se caleste apoi, se pune toate mezelurile pe care le-am taiat mai inainte. Se amesteca si se pune apa si se fierbe 30 de minute. Apoi se pune bulionul. Se gusta, daca mai trebuie, se pune delikatul si cei 3 catei de usturoi. Apoi se pune marar dupa gust si putin piper.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii