autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Picadili

Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
300 de grame sunca 300 de grame salam sasesc 300 de grame victoria 300 de grame cirnati afumati 300 de grame parizer 300 de grame muschi file azuga.6 cepe 3 linguri bulion delikat o jumatate lingurita,marar o legatura. 3 catei usturoi. 2 linguri ulei.piper dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie curata si se spala ceapa. Apoi se taie marunt. Se pune in cratita. Se taie cubulete potrivite sunca. Salamul victoria si cirnati afumati se taie rondele. Parizerul se taie in patratele si muschiul azuga.

Apoi se pune la calit cepele cu cele 2 linguri de ulei. Se caleste apoi, se pune toate mezelurile pe care le-am taiat mai inainte. Se amesteca si se pune apa si se fierbe 30 de minute. Apoi se pune bulionul. Se gusta, daca mai trebuie, se pune delikatul si cei 3 catei de usturoi. Apoi se pune marar dupa gust si putin piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Picadili" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui acru-dulce

Pui acru-dulce

Eu am pregatit aceasta mincare in wok. - Se taie pieptul de pui cuburi de 2 cm si se pune intr-o

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita de vie

Sarmalute in foi de vita de vie

Se spala foile de vita si se oparesc in apa clocotita cu sare 3-4 secunde,apoi se scufunda imediat

10 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 de grame sunca 300 de grame salam sasesc 300 de grame victoria 300 de grame cirnati afumati 300 de grame parizer 300 de grame muschi file azuga.6 cepe 3 linguri bulion delikat o jumatate lingurita,marar o legatura. 3 catei usturoi. 2 linguri ulei.piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de claud1a04
Negresa de Craciun

Negresa de Craciun

1. Se ia un castron curat incapator se se separa 10 oua albusul se pune in castron separat

82 voturi    36 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salata de boeuf cu piept de pui

Salata de boeuf cu piept de pui

Se spala pieptii de pui, se taie bucati si se pun la fiert cu condimente de pui. Se spala cartofii,

17 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci