Picarela

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Picarela

Ingrediente

  • 3 kg de roşii
  • 250 g de ardei iute
  • 250 g de usturoi
  • 500 g de ardei kapia
  • 500 g de gogosari
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de oţet
  • 7 aspirine la litru de compoziţie

Mod de preparare

Se dau prin maşina de tocat sau blender legumele şi se amestecă restul de ingrediente.Usturoiul se pune cu apa rece la înmuiat că se curăţă mai uşor. Ardeiul iute trebuie tratat cu mănuşi "la propriu", că arde!

Se socotesc 7 aspirine la un litru de compoziţie rezultată care se zdrobesc si se amestecă bine cu sosul.

Se pune în sticluţe de suc sau in borcane mici, curate si uscate.

Nu necesită sterilizare.

Este bun la peştele prăjit şi la orice carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise