Pe o foaie de hirtie cerata, se amesteca faina, salvia, rozmarinul si sarea. Se da puiul prin amestecul de faina pina este bine invelit.
Intr-o tigaie mare, de teflon, se incalzesc 3 lingurite de ulei , la foc potrivit. Se pune puiul si se prajeste 2 min pe fiecare parte sau pina cind se rumeneste si este facut. Se scoate pe platou.
In tigaie se adauga restul de 1 lingurita de ulei si usturoiul si se mai prajeste 10 sec. Se adauga coaja si sucul de lamaie si capere si se prajesc 1 min , racaind toate bucatile maronii care s-au prins pe tigaie.
Se ia tigaia de pe foc, se adauga patrunjel si apoi se pune untul si se amesteca pina cind sosul se ingroasa puti. Sosul se serveste peste pui.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii