Pe o foaie de hirtie cerata, se amesteca faina, salvia, rozmarinul si sarea. Se da puiul prin amestecul de faina pina este bine invelit.
Intr-o tigaie mare, de teflon, se incalzesc 3 lingurite de ulei , la foc potrivit. Se pune puiul si se prajeste 2 min pe fiecare parte sau pina cind se rumeneste si este facut. Se scoate pe platou.
In tigaie se adauga restul de 1 lingurita de ulei si usturoiul si se mai prajeste 10 sec. Se adauga coaja si sucul de lamaie si capere si se prajesc 1 min , racaind toate bucatile maronii care s-au prins pe tigaie.
Se ia tigaia de pe foc, se adauga patrunjel si apoi se pune untul si se amesteca pina cind sosul se ingroasa puti. Sosul se serveste peste pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii