autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Picior de miel la cuptor

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
1 picior de miel curatat de excesul de grasime, 1/2 ceasca ulei (de preferat de masline), 1 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita piper, 1 capatina usturoi, 1 ceasca suc de lamiie, 1 lingura oregano pisat, 1/4 ceasca patrunjel tocat, Sosul:, sucul scurs de la carne, rozmarin, 1 lingura faina, 1/3 ceasca brandy, 1 ceasca supa de pui (concentrata)

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea se lasa 1 h la temperatura camerei.

Se unge cu un amestec de ulei,1 lingurita sare ,1/4 lingurita piper si se da la cuptor intr-o tava cu gratar.Se coace 1 1/4 h apoi se intoarce si se mai lasa 1/2 h.

Intre timp usturoiul se unge cu ulei , se inveleleste i folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 h.

Se lasa sa se raceasca si se stoarce continutul care se amesteca cu ulei,lamiie,oregano patrunjel, sare si piper; se unge carnea cu acest amestec si se mai da la cuptor 1 h.

Se scoate si se lasa sa se odihneasca 20 min. Se taie felii si se serveste cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Picior de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN

PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN

Pulpele de curcan se dezoseaza si se tin in baitul obtinut din ulei suc de mandarina ,cognac cateva

8 voturi    7 comentarii
50 min
Fripturi
Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi

15 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2013

    Gustosa si satioasa!!lA FAVORITE

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte aromat mielul tau la cuptor. Eu pun in tava si rosii, cartofi , ceapa si masline verzi; ii dau un plus de aroma si aspect. Trebuie sa-ti faci curaj si la poze!!!!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Nu numai oregano, si poze frumoase; eu inca nu am curajul la poze; am incercat la citeva retete dar nu a mers.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

      Uite Gabi ca mi-ai dat o idee buna...sa pun si oregano...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 picior de miel curatat de excesul de grasime
  • 1/2 ceasca ulei (de preferat de masline)
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 capatina usturoi
  • 1 ceasca suc de lamiie
  • 1 lingura oregano pisat
  • 1/4 ceasca patrunjel tocat
  • Sosul:
  • sucul scurs de la carne
  • rozmarin
  • 1 lingura faina
  • 1/3 ceasca brandy
  • 1 ceasca supa de pui (concentrata)

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustosa si satioasa!!lA FAVORITE

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Carne portugheza