autor:

katy

» » Mancaruri cu carne

PIEPT A LA MARIMAR (mami meu)

Autor: katy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2009

Ingrediente
piept de pui desosat, sare, piper, cascaval ras, sunca presata

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se desoseaza pieptul, se spala si se sterge cu un prosopel de hartie. Se presara cascaval ras, sare, piper si sunca presata taiata felii subtiri. Se impacheteaza si se prinde cu scobitori. Se prajeste in ulei incins cca 7 min.



Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT A LA MARIMAR (mami meu)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piureul gata facut se amesteca cu putin cimbru si sare daca mai este necesar. In vasul uns cu unt

5 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc la ceaun

Friptura de porc la ceaun

Taiem pulpa de porc in bucati potrivite si le pun intr-un ceaun cu apa si sare cat sa o acopere.

23 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

    Arata superi, felicitari, cred ca este super-gustos!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

    Sunca aceea seamana cu salam. Si cu mici schimbari, aduce cu.....ceva foarte cunoscut.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

    Pe gustul meu cu siguranta. Felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Foarte bine arata, felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

      Eu nu il prind cu scobitori. Il trec prin faina, ou si susan. Este nemaipomenit de bun si de aspectuos. Servesc jumatati de rulou pe un pat de salata verde, taiat in in diagonala.

    • Fara foto

      simy87 (Bucatar) , 05 martie 2009

      Felicitari, Katy! E extraordinar de bun. Multumesc!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Arata superi, felicitari, cred ca este super-gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ficat in stil Venetian