Taiem pieptul de bibilica felii si cu zarzavatul curatat si taiat il calim in ulei fierbinte pe foc mare 2-3 minute. Saram si piperam, punem vinul, curmalele si, sub capac, lasam sa fiarba 15 minute, pe foc mic. Servim preparatul cu pireu de cartofi, orez, paste late sau alta garnitura, dupa plac. Insotim pieptul de bibilica de o salata de sezon si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii