Taiem pieptul de bibilica felii si cu zarzavatul curatat si taiat il calim in ulei fierbinte pe foc mare 2-3 minute. Saram si piperam, punem vinul, curmalele si, sub capac, lasam sa fiarba 15 minute, pe foc mic. Servim preparatul cu pireu de cartofi, orez, paste late sau alta garnitura, dupa plac. Insotim pieptul de bibilica de o salata de sezon si un vin alb sec.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii