Coaceti ardeii pe gratarul din cuptor;odata copti ii inchideti intr-o punga de plastic si ii lasati la racit; Taiati carnea bucati mici,curatati usturoiul si tocati marunt; Tocati marunt patrunjelul si menta,amestecati-le cu pesmetul si parmezanul; Ardeii ii curatati de coaja si de seminte,taiatii feliute mai subtiri. Intr-o tigaie de teflon puneti 4-5 linguri de ulei,usturoiul si carnea, caliti bine. Uniti ardeii,supa,sare si continuati coacerea timp de3 min cu capac; Presarati amestecul de arome ,si introduceti in cuptor 3-4 min pt a gratina; Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii