Piept de curcan cu cartofi natur

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Piept de curcan cu cartofi natur

Ingrediente

  • Ingrediente. 1 kg file de piept de curcan. 1 kg cartofi albi de salata.(Carrefour).
  • 1 salata alba(chinezeasca),1 ardei gras rosu,2 rosii,ceapa rosie,castravete. 2 linguri cu ulei de masline extravirgin. 1 cub unt pentru cartofi. sare piper,(tarhon uscat,piper boabe roz)condimentele care ne plac mai mult.

Mod de preparare

Mod de intrebuintare. Spalam bine si portionam fileul de curcan.Punem pe gratar si il vom lasa 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte.Eu il tai un pic mai subtire ca sa se faca mai repede si mai bine.Tot secretul este in gratarul acela care are apa,pentru ca se face un pic la abur.Daca spre sfarsit dau flacara un pic mai mare,se va face un pic crocant si are un gust mai bun.Fileul mai intai il ung cu ulei de masline extravirgin,dar nu excesiv de mult,il dau cu sare,piper roz,un praf de tarhon.Curatam cartofii si ii vom pune intr-o tava yena la cuptor,pentru 50 sau 60 de minute.Mentionez ca pe acesti cartofi vom pune bucatele de unt din loc in loc si condimentam cu ce ne este pe plac.Separat vom face o salata din varza alba chinezeasca,2rosii,1ardei gras rosu,1 castravete si ceapa rosie.Cand toate sunt gata preparate, le vom pune pe un platou,iar ornatul depinde de gustul fiecaruia.Salata nu trebuie sa lipseaca de la nicio masa cu carne..Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise