Pieptul se taie, se da prin faina si se pune la prajit in ulei. Cand este gata rumenit pe toate partile se scoate si se tine la cald.In acelasi vas se pune la calit ceapa si ciupercile, se adauga zeama de lamaie,zeama de portocala, vinul,si smantana pentru gatit(smantana pentru gatit este foarte buna deoarece nu se taie in contact cu lichidul fierbinte),se potriveste de sare si piper. Se mai adauga apa si se lasa sa fierba 15 minute,apoi se adauga carnea,se lasa sa dea cateva clocote si la sfarsit adaugam cascavalul ras.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii