autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu galbiori

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Ingrediente
piept de curcan, galbiori, ceapa, usturoi, ulei, faina, mirodenii, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie feliute subtiri pieptul de curcan si se asezoneaza cu sare, piper si alte mirodenii(eu pun cam din tot ce am in dotare!). Se pune si niste ulei si se lasa 30 de minute sa se marineze.
Galbiorii se curata, se spala si se scurg bine. Ii puneti intr-o strecuratoare si lasati apa sa curga peste ei saltand usor strecuratoarea.
Se taie ceapa din belsug, cativa catei de usturoi, se calesc in ulei. Cupercile lasa apa. Se fierb bine.
Separat, se prajesc fileurile in tigaie de teflon, cu foarte putin ulei.
Cand toate sunt gata, se face adunarea generala, se ingroasa sosul cu niste faina si lapte(sau doar apa). se potriveste de sare, piper si ce mai doriti. La sfarsit, se presara patrunjel tocat sau marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu galbiori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole verde scazuta cu cotlet

Fasole verde scazuta cu cotlet

Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika

13 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Amestec mexican cu pui

Amestec mexican cu pui

Calim ceapa tocata, adaugam in continuare ardeiul cubulete, carnea și apoi legumele. Urmeaza condimentele

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    N-am auzit de galbiori, dar daca sunt ciupercute mancarica e tare gustoasa.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Cred ca e o mancarica tare buna. Felicitari !*****

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Cred ca este tare gustos!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

      Suna tare bine reteta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • piept de curcan
  • galbiori
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • faina
  • mirodenii
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

97 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

N-am auzit de galbiori, dar daca sunt ciupercute mancarica e tare gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Snitele cu ceapa si usturoi