autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu mustar si portocale

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
1 kg piept de curcan (file), 500 g morcovi, 2 linguri unt topit, sare, piper, 500 ml concentrat de pasare (apa + Knorr), 200 g smantana, 4 crengute de cimbru, 4 linguri zeamil (faina pentru legat sosul), 6 linguri mustar, 4 linguri dulceata de portocale., (pentru 8 portii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii. Se curata morcovii, se spala si se taie stifturi subtiri.

Se prajesc pe rand bucatile de carne in untul incins, se sareaza, se pipereaza, se introduc apoi si morcovii, si se calesc usor. Se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, cca 10 minute. Se adauga smantana si zeamilul ca sa se lege sosul.

Se incorporeaza cimbrul, mustarul si dulceata de portocale, se amesteca bine si se serveste cu o garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu mustar si portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curcan cu lămâie

Curcan cu lămâie

Curcan cu lămâie: Se ia o tavă care se tapetează cu hărtie de copt şi se prgăteşte punga

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI

CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI

Cartofii(eu am folosit cartofi rosii) curatati de coaja, taiati cubulete mai mari, se fierb in apa

6 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan (file)
  • 500 g morcovi
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • piper
  • 500 ml concentrat de pasare (apa + Knorr)
  • 200 g smantana
  • 4 crengute de cimbru
  • 4 linguri zeamil (faina pentru legat sosul)
  • 6 linguri mustar
  • 4 linguri dulceata de portocale.
  • (pentru 8 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Suberek