autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu mustar si portocale

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
1 kg piept de curcan (file), 500 g morcovi, 2 linguri unt topit, sare, piper, 500 ml concentrat de pasare (apa + Knorr), 200 g smantana, 4 crengute de cimbru, 4 linguri zeamil (faina pentru legat sosul), 6 linguri mustar, 4 linguri dulceata de portocale., (pentru 8 portii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii. Se curata morcovii, se spala si se taie stifturi subtiri.

Se prajesc pe rand bucatile de carne in untul incins, se sareaza, se pipereaza, se introduc apoi si morcovii, si se calesc usor. Se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, cca 10 minute. Se adauga smantana si zeamilul ca sa se lege sosul.

Se incorporeaza cimbrul, mustarul si dulceata de portocale, se amesteca bine si se serveste cu o garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu mustar si portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Scaricica afumata in sos de bere neagra

Scaricica afumata in sos de bere neagra

Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita (cu

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu masline

Piept de pui cu masline

Pieptul de pui se taie cubulete. Curatam ceata si o taiem solzisori Maslinele le feliem. Usturoiul

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan (file)
  • 500 g morcovi
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • piper
  • 500 ml concentrat de pasare (apa + Knorr)
  • 200 g smantana
  • 4 crengute de cimbru
  • 4 linguri zeamil (faina pentru legat sosul)
  • 6 linguri mustar
  • 4 linguri dulceata de portocale.
  • (pentru 8 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ciulama cu rasol de pui