autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu mustar si portocale

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
1 kg piept de curcan (file), 500 g morcovi, 2 linguri unt topit, sare, piper, 500 ml concentrat de pasare (apa + Knorr), 200 g smantana, 4 crengute de cimbru, 4 linguri zeamil (faina pentru legat sosul), 6 linguri mustar, 4 linguri dulceata de portocale., (pentru 8 portii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii. Se curata morcovii, se spala si se taie stifturi subtiri.

Se prajesc pe rand bucatile de carne in untul incins, se sareaza, se pipereaza, se introduc apoi si morcovii, si se calesc usor. Se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, cca 10 minute. Se adauga smantana si zeamilul ca sa se lege sosul.

Se incorporeaza cimbrul, mustarul si dulceata de portocale, se amesteca bine si se serveste cu o garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu mustar si portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pui

Pilaf cu pui

Portii: La o cana mare cu orez obtinem 4 portii de pilaf. Se pune apa la fiert, iar cand incepe

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan (file)
  • 500 g morcovi
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • piper
  • 500 ml concentrat de pasare (apa + Knorr)
  • 200 g smantana
  • 4 crengute de cimbru
  • 4 linguri zeamil (faina pentru legat sosul)
  • 6 linguri mustar
  • 4 linguri dulceata de portocale.
  • (pentru 8 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulouri din piept de pui cu cascaval