Sareaza si pipereaza carnea de curcan, dupa gust. Da pieptul de curcan prin faina de malai. Prajeste bucatile de carne in 1 lingura ulei intr-o tigaie incinsa (cate 4-5 minute pe fiecare parte). Pune carnea pe o farfurie, la cald.
Adauga in tigaie sucul de la 2 portocale,ghimbirul si mierea. Lasa sa fiarba usor. Adauga faina si amesteca. Continua sa amesteci pana cand sosul se ingroasa usor. Adauga sare&piper, dupa gust.
Adauga cu bucatile de portocala si grapefruit. Lasa sa fiarba usor 2 minute, adauga patrunjelul si ia totul de pe foc. Serveste carnea cu sos si orez fiert.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Laura SweetCake.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii