Sareaza si pipereaza carnea de curcan, dupa gust. Da pieptul de curcan prin faina de malai. Prajeste bucatile de carne in 1 lingura ulei intr-o tigaie incinsa (cate 4-5 minute pe fiecare parte). Pune carnea pe o farfurie, la cald.
Adauga in tigaie sucul de la 2 portocale,ghimbirul si mierea. Lasa sa fiarba usor. Adauga faina si amesteca. Continua sa amesteci pana cand sosul se ingroasa usor. Adauga sare&piper, dupa gust.
Adauga cu bucatile de portocala si grapefruit. Lasa sa fiarba usor 2 minute, adauga patrunjelul si ia totul de pe foc. Serveste carnea cu sos si orez fiert.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Laura SweetCake.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii