Sareaza si pipereaza carnea de curcan, dupa gust. Da pieptul de curcan prin faina de malai. Prajeste bucatile de carne in 1 lingura ulei intr-o tigaie incinsa (cate 4-5 minute pe fiecare parte). Pune carnea pe o farfurie, la cald.
Adauga in tigaie sucul de la 2 portocale,ghimbirul si mierea. Lasa sa fiarba usor. Adauga faina si amesteca. Continua sa amesteci pana cand sosul se ingroasa usor. Adauga sare&piper, dupa gust.
Adauga cu bucatile de portocala si grapefruit. Lasa sa fiarba usor 2 minute, adauga patrunjelul si ia totul de pe foc. Serveste carnea cu sos si orez fiert.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Laura SweetCake.
Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.
Castraveti murati la soareReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porc
Comentarii
Adaugă comentariu