autor:

autor

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu sos de citrice si ghimbir

    Reteta postata pe: 04 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 04 februarie 2014

Ingrediente
pentru 2 portii, 4 lingurite faina de malai, 300 gr piept de curcan, taiat in 2 portii egale, 1 lingura ulei, 3 portocale (sucul de la 2 iar 1 curatata si taiata in bucati), 1/4 lingurita ghimbir praf, 1 lingurita miere, 1 lingurita faina amestecata cu 1 lingura apa rece, 1 grapefruit, curatat si taiat in bucati, 1 lingura patrunjel proaspat, tocat, orez, pentru servire

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

0 voturi

Mod de preparare

Sareaza si pipereaza carnea de curcan, dupa gust. Da pieptul de curcan prin faina de malai. Prajeste bucatile de carne in 1 lingura ulei intr-o tigaie incinsa (cate 4-5 minute pe fiecare parte). Pune carnea pe o farfurie, la cald.

Adauga in tigaie sucul de la 2 portocale,ghimbirul si mierea. Lasa sa fiarba usor. Adauga faina si amesteca. Continua sa amesteci pana cand sosul se ingroasa usor. Adauga sare&piper, dupa gust.

Adauga cu bucatile de portocala si grapefruit. Lasa sa fiarba usor 2 minute, adauga patrunjelul si ia totul de pe foc. Serveste carnea cu sos si orez fiert.



Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Laura SweetCake.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos de citrice si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Carnea de pui spalata si portionata o punem la fiert in apa cu un praf de sare. Indepartam spuma

46 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de porc si varza acra

Sarmale din carne de porc si varza acra

Carnea de porc se trece prin masina de tocat impreuna cu ceapa taiata marunt. Se amesteca cu orez,

23 voturi    7 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luminita Ticolea , 06 februarie 2014

    Asta trebuie incercat, pare delicios! FELICITARI !

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

0 voturi

Ingrediente

  • pentru 2 portii
  • 4 lingurite faina de malai
  • 300 gr piept de curcan
  • taiat in 2 portii egale
  • 1 lingura ulei
  • 3 portocale (sucul de la 2 iar 1 curatata si taiata in bucati)
  • 1/4 lingurita ghimbir praf
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita faina amestecata cu 1 lingura apa rece
  • 1 grapefruit
  • curatat si taiat in bucati
  • 1 lingura patrunjel proaspat
  • tocat
  • orez
  • pentru servire

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Sarmalute in foi de vita