Se împănează fiecare din cele două jumătăti de piept de curcan cu jumătate din degetele de morcovi, 3-4 cătei de usturoi, câteva măsline, bucăti de cabanos si castraveciorii acri. Se amestecă sarea, boiaua, piperul si praful de usturoi cu ulei. Se ung cele două jumătati de piept de curcan de jur împrejur si se asează într-o tavă care merge la cuptor. Se bagă în cuptorul încins la 200 de grade si se coace cam 40-45 de minute. Se serveste tăiat în felii de un centimetru grosime, cald sau rece.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii