Căldură mare, mon cher!! Dar pe mine nu mă sperie, așa că zilele trecute am făcut o varză scăzută cu piept de curcan și cu câte un cârnăcior, doar așa pentru gust :)).
Am tăiat varza fideluță, am tocat ceapa și ardeiul, iar roșiile le-am feliat. Carnea, pe care am fiert-o în prealabil în oala sub presiune, am feliat-o,apoi am călit-o în ulei, cât să prindă un pic de culoare. Se adaugă ceapa și ardeiul, boiaua, bulionul și se stinge cu supa de carne. Am adăugat varza și peste toate am așezat feliile de roșii și crenguțele de cimbru. Se sărează și se piperează după gust.
Se dă la cuptor până e fiertă varza.
Să aveți poftă bună!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii