autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Piept de curcan Shanghai

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 decembrie 2009

Ingrediente
1 bucata de piept de curcan(1 kg)., 3 oua., 2 linguri de sos de soia., 2 linguri de mustar., sare si piper proaspat macinat., amidon, ulei pentru prajit(de palmier nehidrogenat)., marar si tarhon uscat., susan., 1 kg cartofi,pentru prajit(garnitura).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

19 voturi

Mod de preparare


Spalam bine pieptul de curcan si il taiam in fasii lungi sau in bucatele. Batem ouale impreuna cu sosul de soia, mararul si tarhonul uscat, sare si piper proaspat macinat, mustar si 3 linguri de amidon. Trebuie sa aveti o pasta de consistenta smantanii.Dam bucatelele de curcan prin amidon, apoi prin sosul de oua in amestec cu 2 linguri de sos soia, si la final le dam prin susan. Le prajim intr-o tigaie de teflon, in baie de ulei. Bucatelele de curcan se prajesc la foc mic, pana cand devin aurii. Aceste bucatele din piept de curcan Shanghai,le putem servi cu o garnitura de cartofi prajiti,sau cu o garnitura de conopida,fiarta in apa cu unt.Putem sa adaugam si o garnitura de gogosari. Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan Shanghai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
O altfel de ...Budinca de cartofi pregatita la Philips Multicooker

O altfel de ...Budinca de cartofi pregatita la Philips Multicooker

Cartofii se curata, se spala , se taie rondele mai subtiri.Daca doriti puteti folosi si cartofi fierti

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Georgiana

    Georgiana (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    arata foarte bine!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Multumesc dragelor,a fost foarte bun,copii mei au fost pe deplin multumiti.Conteaza ce spune si familia.

  • Fara foto

    bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Delicios, eu sunt mare fan al bucatariei chinezesti !

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      soacra mea face aceasta reteta dar cu pui ,asa ca o sa incerc si eu cu curcan ,care este carnea mea preferata

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Felicitari pentru prezentare! Mmm ce bunatate!!!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Sa ne traiesti curcanule de aur! Anul trecut l-am gratiat dar in acesta il voi executa dupa aceasta reteta! Felicitari! La multi ani si un An Nou 2010 Gustos si santos!

    • Fara foto

      husni , 27 decembrie 2009

      Delicios ! Cred ca voi face asta de Revelion !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

19 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de piept de curcan(1 kg).
  • 3 oua.
  • 2 linguri de sos de soia.
  • 2 linguri de mustar.
  • sare si piper proaspat macinat.
  • amidon
  • ulei pentru prajit(de palmier nehidrogenat).
  • marar si tarhon uscat.
  • susan.
  • 1 kg cartofi,pentru prajit(garnitura).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Georgiana (Chef de cuisine)

arata foarte bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulada din carne de vita