Spalam bine pieptul de curcan si il taiam in fasii lungi sau in bucatele. Batem ouale impreuna cu sosul de soia, mararul si tarhonul uscat, sare si piper proaspat macinat, mustar si 3 linguri de amidon. Trebuie sa aveti o pasta de consistenta smantanii.Dam bucatelele de curcan prin amidon, apoi prin sosul de oua in amestec cu 2 linguri de sos soia, si la final le dam prin susan. Le prajim intr-o tigaie de teflon, in baie de ulei. Bucatelele de curcan se prajesc la foc mic, pana cand devin aurii. Aceste bucatele din piept de curcan Shanghai,le putem servi cu o garnitura de cartofi prajiti,sau cu o garnitura de conopida,fiarta in apa cu unt.Putem sa adaugam si o garnitura de gogosari. Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii