autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Piept de curcan umplut

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
un piept de curcan, 50 g ciuperci, 50 g sunca presata, 50 g cascaval ras, 3 oua, faina de grau, 4 linguri susan, condimente, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan se desface, se bate foarte putin, se asaza pe planseta. Peste aceasta se asaza umplutura si se impacheteaza ca sarmala.
Pentru umplutura:
ingredientele se taie cubulete mici, se incorporeaza 2 oua, se condimenteaza.
Ruloul se infasoara in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru jumatate de ora. Se scate din folie si se lasa la racit, dupa care se trece prin faina, ou batut cu sare si putin ulei, prin susan si se prajeste in tigaie incinsa cu ulei, pe ambele parti. Se serveste rece sau calda,taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

Punem la fiert 3 oua, in apa cu sare si le fierbem tari.Dupa ce se racesc le cojim si le tocam marunt. Ceapa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Pieptul de curcan il taiem fileuri, apoi il punem intre doua folii de plastic si il batem putin,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un piept de curcan
  • 50 g ciuperci
  • 50 g sunca presata
  • 50 g cascaval ras
  • 3 oua
  • faina de grau
  • 4 linguri susan
  • condimente
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Hamburger homemade