Pieptul de curcan se desface, se bate foarte putin, se asaza pe planseta. Peste aceasta se asaza umplutura si se impacheteaza ca sarmala.
Pentru umplutura:
ingredientele se taie cubulete mici, se incorporeaza 2 oua, se condimenteaza.
Ruloul se infasoara in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru jumatate de ora. Se scate din folie si se lasa la racit, dupa care se trece prin faina, ou batut cu sare si putin ulei, prin susan si se prajeste in tigaie incinsa cu ulei, pe ambele parti. Se serveste rece sau calda,taiata felii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii