Pieptul de curcan se desface, se bate foarte putin, se asaza pe planseta. Peste aceasta se asaza umplutura si se impacheteaza ca sarmala.
Pentru umplutura:
ingredientele se taie cubulete mici, se incorporeaza 2 oua, se condimenteaza.
Ruloul se infasoara in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru jumatate de ora. Se scate din folie si se lasa la racit, dupa care se trece prin faina, ou batut cu sare si putin ulei, prin susan si se prajeste in tigaie incinsa cu ulei, pe ambele parti. Se serveste rece sau calda,taiata felii.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii