autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Piept de curcan umplut

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
un piept de curcan, 50 g ciuperci, 50 g sunca presata, 50 g cascaval ras, 3 oua, faina de grau, 4 linguri susan, condimente, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan se desface, se bate foarte putin, se asaza pe planseta. Peste aceasta se asaza umplutura si se impacheteaza ca sarmala.
Pentru umplutura:
ingredientele se taie cubulete mici, se incorporeaza 2 oua, se condimenteaza.
Ruloul se infasoara in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru jumatate de ora. Se scate din folie si se lasa la racit, dupa care se trece prin faina, ou batut cu sare si putin ulei, prin susan si se prajeste in tigaie incinsa cu ulei, pe ambele parti. Se serveste rece sau calda,taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

Punem la fiert 3 oua, in apa cu sare si le fierbem tari.Dupa ce se racesc le cojim si le tocam marunt. Ceapa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Pieptul de curcan il taiem fileuri, apoi il punem intre doua folii de plastic si il batem putin,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un piept de curcan
  • 50 g ciuperci
  • 50 g sunca presata
  • 50 g cascaval ras
  • 3 oua
  • faina de grau
  • 4 linguri susan
  • condimente
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
IEPURE INABUSIT CU CEAPA