autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de curcan

Autor: cecilia balog (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cecilia balog (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Ingrediente
4 felii piept de curcan, sare, piper, o cutie de ciuperci, 3 lg de faina, 200 gr cascaval, 400 ml smantana, 3-4 lg ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce in cuptor pt 15 min la 200 grade. Se pregateste intre timp sosul: se storc ciupercile bine, se taie marunt, faina se amesteca cu smantana, apoi se adauga ciupercile, dupa ce au trecut cele 15 min se scoate tava din cuptor, peste carne se intinde sosul, apoi se razuie cascavalul deasupra, se introduce inapoi in cuptor puna se topeste bine cascavalul. Se servesc cu crochete de cartofi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata

9 voturi    8 comentarii
45 min
Fripturi
Snitel din piept de curcan

Snitel din piept de curcan

Pieptul de curcan se taie feliute subtiri. Daca vi se par prea groase se pot bate putin. Le dati

13 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii piept de curcan
  • sare
  • piper
  • o cutie de ciuperci
  • 3 lg de faina
  • 200 gr cascaval
  • 400 ml smantana
  • 3-4 lg ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rata cu nuci