Carnea se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce in cuptor pt 15 min la 200 grade. Se pregateste intre timp sosul: se storc ciupercile bine, se taie marunt, faina se amesteca cu smantana, apoi se adauga ciupercile, dupa ce au trecut cele 15 min se scoate tava din cuptor, peste carne se intinde sosul, apoi se razuie cascavalul deasupra, se introduce inapoi in cuptor puna se topeste bine cascavalul. Se servesc cu crochete de cartofi. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii