autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de curcan

Autor: cecilia balog (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cecilia balog (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Ingrediente
4 felii piept de curcan, sare, piper, o cutie de ciuperci, 3 lg de faina, 200 gr cascaval, 400 ml smantana, 3-4 lg ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce in cuptor pt 15 min la 200 grade. Se pregateste intre timp sosul: se storc ciupercile bine, se taie marunt, faina se amesteca cu smantana, apoi se adauga ciupercile, dupa ce au trecut cele 15 min se scoate tava din cuptor, peste carne se intinde sosul, apoi se razuie cascavalul deasupra, se introduce inapoi in cuptor puna se topeste bine cascavalul. Se servesc cu crochete de cartofi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din piept de curcan in crusta de mustar

Rulada din piept de curcan in crusta de mustar

Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele. Se bat putin cu ciocanul de

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri pentru copii
Salată de legume fierte şi piept de curcan

Salată de legume fierte şi piept de curcan

Se taie în cubuleţe cartofii, morcovul şi pieptul de curcan, care sunt deja gata fierte şi răcite.

7 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii piept de curcan
  • sare
  • piper
  • o cutie de ciuperci
  • 3 lg de faina
  • 200 gr cascaval
  • 400 ml smantana
  • 3-4 lg ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Pulpe la cuptor cu legume