autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de gisca cu ciuperci

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
1 piept de gisca, 1 ficat de gisca, o felie de piine, o ceapa, 3 oua, 100 gr. unt, sare, piper, 250 g de ciuperci, 1/2pahar cu vin alb, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat de doua ori pieptul de gisca si piinea. Se taie ficatul in felii potrivite. Se toaca marunt ceapa si se aureste intr-o lingura de unt, apoi se pune peste carne. Se adauga, tot aici, galbenusurile, sare si piper. Se omogenizeaza bine compozitia, apoi se pune intr-o tava astfel: 1 strat de carne tocata, 1 rind de felii de ficat si se repeta. Deasupra se pun cuburi mici de unt si ciuperci (jumatate din acestea), apoi se da la cuptor cu foc domol. Se taie fin restul de ciuperci, se calesc in unt, se pune patrunjel verde si, cind apa lasata de ciuperci a scazut, se pune vinul. Se potriveste de sare si piper, se lasa sa fiarba. Se taie in felii mai groase compozitia coapta si se serveste cu sosul de ciuperci si smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de gisca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Oua Benedict

Oua Benedict

Pentru sosul hollandaise: Folositi un vas de sticla pe care il puteti pune peste un alt vas cu apa

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza. Separat, intr-o tigaie

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui