autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de gisca cu ciuperci

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
1 piept de gisca, 1 ficat de gisca, o felie de piine, o ceapa, 3 oua, 100 gr. unt, sare, piper, 250 g de ciuperci, 1/2pahar cu vin alb, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat de doua ori pieptul de gisca si piinea. Se taie ficatul in felii potrivite. Se toaca marunt ceapa si se aureste intr-o lingura de unt, apoi se pune peste carne. Se adauga, tot aici, galbenusurile, sare si piper. Se omogenizeaza bine compozitia, apoi se pune intr-o tava astfel: 1 strat de carne tocata, 1 rind de felii de ficat si se repeta. Deasupra se pun cuburi mici de unt si ciuperci (jumatate din acestea), apoi se da la cuptor cu foc domol. Se taie fin restul de ciuperci, se calesc in unt, se pune patrunjel verde si, cind apa lasata de ciuperci a scazut, se pune vinul. Se potriveste de sare si piper, se lasa sa fiarba. Se taie in felii mai groase compozitia coapta si se serveste cu sosul de ciuperci si smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de gisca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de gisca
  • 1 ficat de gisca
  • o felie de piine
  • o ceapa
  • 3 oua
  • 100 gr. unt
  • sare
  • piper
  • 250 g de ciuperci
  • 1/2pahar cu vin alb
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj cu afumatura