Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam carnea taiata bucatele, o calim 4-5 minute la foc potrivit, amestecand mereu, adaugam condimentele, apoi ceapa taiata rondele, ardeiul fasii si rosiile taite marunt, lasam la fiert 10 minute, adaugam bulionul, potrivim de sare daca mai e nevoie si mai fierbem 5 minute, pana rezulta un sos. Intre timp, preparam pastele conform instructiunilor.
Dupa fierbere scurgem pastele de apa. Servim alaturi de bucati de piept si sos, deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Cantitatile sunt pentru 2 portii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii