autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 august 2010

Ingrediente
1 piept de pasare, 2 rosii, 1 ardei, 2 cepe verzi, 50 ml ulei, sare, piper, vegeta, un praf busuioc, un praf rozmarin, patrunjel verde, 100 ml bulion. Paste: 200 g conchiglie, sau orice fel de paste va plac.

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam carnea taiata bucatele, o calim 4-5 minute la foc potrivit, amestecand mereu, adaugam condimentele, apoi ceapa taiata rondele, ardeiul fasii si rosiile taite marunt, lasam la fiert 10 minute, adaugam bulionul, potrivim de sare daca mai e nevoie si mai fierbem 5 minute, pana rezulta un sos. Intre timp, preparam pastele conform instructiunilor.



Dupa fierbere scurgem pastele de apa. Servim alaturi de bucati de piept si sos, deasupra presaram patrunjel verde tocat.



Cantitatile sunt pentru 2 portii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

Se bat feliile de carne cu un ciocan de snitele, dupa care se taie julienne. Se incinge uleiul intr-o

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fricando cu ciuperci

Fricando cu ciuperci

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii. Se pune la incalzit uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    E binevenita traducerea, am omis acest lucru , multumesc de aprecieri.

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    Conchiglie=scoică Imi plac pastele tale! Multumesc de reţetă.

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pasare
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 2 cepe verzi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • un praf busuioc
  • un praf rozmarin
  • patrunjel verde
  • 100 ml bulion. Paste: 200 g conchiglie
  • sau orice fel de paste va plac.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E binevenita traducerea, am omis acest lucru , multumesc de aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Snitele din aripioare de pui