autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 august 2010

Ingrediente
1 piept de pasare, 2 rosii, 1 ardei, 2 cepe verzi, 50 ml ulei, sare, piper, vegeta, un praf busuioc, un praf rozmarin, patrunjel verde, 100 ml bulion. Paste: 200 g conchiglie, sau orice fel de paste va plac.

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam carnea taiata bucatele, o calim 4-5 minute la foc potrivit, amestecand mereu, adaugam condimentele, apoi ceapa taiata rondele, ardeiul fasii si rosiile taite marunt, lasam la fiert 10 minute, adaugam bulionul, potrivim de sare daca mai e nevoie si mai fierbem 5 minute, pana rezulta un sos. Intre timp, preparam pastele conform instructiunilor.



Dupa fierbere scurgem pastele de apa. Servim alaturi de bucati de piept si sos, deasupra presaram patrunjel verde tocat.



Cantitatile sunt pentru 2 portii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Soté de pui in sos de bere

Soté de pui in sos de bere

Initial am vrut sa prepar aceasta mancare cu piept de curcan, dar cum socoteala din gand nu se potriveste

2 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Tocanita poloneza

Tocanita poloneza

Ceapa se curata, se taie marunt si se prejeste in putin ulei. Punem apoi 2 cani de apa peste ceapa

13 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    E binevenita traducerea, am omis acest lucru , multumesc de aprecieri.

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    Conchiglie=scoică Imi plac pastele tale! Multumesc de reţetă.

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pasare
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 2 cepe verzi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • un praf busuioc
  • un praf rozmarin
  • patrunjel verde
  • 100 ml bulion. Paste: 200 g conchiglie
  • sau orice fel de paste va plac.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E binevenita traducerea, am omis acest lucru , multumesc de aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac