autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare cu orez si legume

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Ingrediente
Pentru 5 persoane, 1-2piepti de pasare taiate bucatele, marinada facuta din 1/2 pahar de vin roz,piper,sare,usturoi,coriandu,papricadulce sau iute., 1-2ardei rosii sau galbeni, 1/2pahar mazare proaspata,sau congelata, 1ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1pahar de orez fiert pe jumatate

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie adanca sau wok se pune putin ulei de masline si se pune ceapa taiata la prajit, se adauga pieptul de pui si se prajeste usor. Se scoate pieptul de pui si se pune ardeii si mai tarziu mazarea la prajit, se adauga pieptul de pui si zeama de la marinada si la sfarsit orezul. Se amesteca totul bine se mai lasa putin ca lichidele sa dispara si se serveste pe farfurii mari - cui ii place mai adauga ceapa verde sau patrunjel proaspat tocat.

Foarte simplu si usor de facut.

Este bine ca pieptul sa steie cateva ore in marinada.

Eu il pregatesc cu o seara inainte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare cu orez si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Jumari de porc

Jumari de porc

Se taie bucatile de slanina cuburi,se pun in cratita, se adauga untura sau apa si sarea, apoi se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fleica de porc

Fleica de porc

Bati fleica, o treci prin ulei de masline condimentat cu sare, piper,enibahar,cimbru. Asezi carnea

9 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    este buna aceasta mancarica!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Imi place, e o mancare usoara si foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 persoane
  • 1-2piepti de pasare taiate bucatele
  • marinada facuta din 1/2 pahar de vin roz,piper,sare,usturoi,coriandu,papricadulce sau iute.
  • 1-2ardei rosii sau galbeni
  • 1/2pahar mazare proaspata,sau congelata
  • 1ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1pahar de orez fiert pe jumatate

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

este buna aceasta mancarica!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Gratar cu piure de cartofi si mujdei