autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare cu orez si legume

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Ingrediente
Pentru 5 persoane, 1-2piepti de pasare taiate bucatele, marinada facuta din 1/2 pahar de vin roz,piper,sare,usturoi,coriandu,papricadulce sau iute., 1-2ardei rosii sau galbeni, 1/2pahar mazare proaspata,sau congelata, 1ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1pahar de orez fiert pe jumatate

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie adanca sau wok se pune putin ulei de masline si se pune ceapa taiata la prajit, se adauga pieptul de pui si se prajeste usor. Se scoate pieptul de pui si se pune ardeii si mai tarziu mazarea la prajit, se adauga pieptul de pui si zeama de la marinada si la sfarsit orezul. Se amesteca totul bine se mai lasa putin ca lichidele sa dispara si se serveste pe farfurii mari - cui ii place mai adauga ceapa verde sau patrunjel proaspat tocat.

Foarte simplu si usor de facut.

Este bine ca pieptul sa steie cateva ore in marinada.

Eu il pregatesc cu o seara inainte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare cu orez si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se

18 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficat si plaman de porc

Tocanita cu ficat si plaman de porc

Se spala ficatul si plamanul. Ficatul se taie cubulete sau felii lungi. Se taie ceapa marunt,morcovul

16 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    este buna aceasta mancarica!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Imi place, e o mancare usoara si foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 persoane
  • 1-2piepti de pasare taiate bucatele
  • marinada facuta din 1/2 pahar de vin roz,piper,sare,usturoi,coriandu,papricadulce sau iute.
  • 1-2ardei rosii sau galbeni
  • 1/2pahar mazare proaspata,sau congelata
  • 1ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1pahar de orez fiert pe jumatate

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

este buna aceasta mancarica!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
STUFAT DE MIEL DOBROGEAN