autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare cu taietei Noodels

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Ingrediente
ptr 4 persoane, 1 pachet de taietei Noodels(taietei chinezesti), 4portii de piept de pasare-taiate cuburi, 1 ardei rosu taiat cubulete, 1 ceapa mare-taiata cubulete, 3-4 catei de usturoi-zdrobiti, 1/2 pahar de porumb congelat, 2-3 linguri ulei de masline, 2 linguri de sos de soya (chicoman), 1lingura sos de chile dulce si iute, 2-3 rosii curatate de coaja si taiate cuburi, 1tigaie voc-sau o tigaie mare de teflon

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert si cind apa fierbe se pun 4 portii de taietei noodels la fiert ptr 3-4 minute.Este bine de pregatit toate ingridentele la indemena si sa fie toate taiate inainte de pregatim mincarea.
Se pune tigaia voc pe foc si turnam cantitatea de ulei si adaugam pieptul ca sa se albeasca, cind pieptul sa prajit putin adaugam ceapa ardeiul si usturoiul si amestecam ,lasam putin sa se prajeasca si adaugam rosiile si sosul de soya,amestecam in continuare,si adaugam sosul de chile,gustam si da-m gust, amestecam si adaugam taietei fierti si amestecam totul bine cu 2 linguri mari ca compozitia sa fie uniforma.Daca carnea este gata si numai sint lichide, se poate servi.Este o mincare rapida si foarte delicioasa ,cine doreste poate adauga si masline verzi taiate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare cu taietei Noodels" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Gustos si rapid.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009

    E foarte gustoasa

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

    e gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • ptr 4 persoane
  • 1 pachet de taietei Noodels(taietei chinezesti)
  • 4portii de piept de pasare-taiate cuburi
  • 1 ardei rosu taiat cubulete
  • 1 ceapa mare-taiata cubulete
  • 3-4 catei de usturoi-zdrobiti
  • 1/2 pahar de porumb congelat
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de sos de soya (chicoman)
  • 1lingura sos de chile dulce si iute
  • 2-3 rosii curatate de coaja si taiate cuburi
  • 1tigaie voc-sau o tigaie mare de teflon

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Gustos si rapid.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui crocant