Ingrediente
ptr 4 persoane, 1 pachet de taietei Noodels(taietei chinezesti), 4portii de piept de pasare-taiate cuburi, 1 ardei rosu taiat cubulete, 1 ceapa mare-taiata cubulete, 3-4 catei de usturoi-zdrobiti, 1/2 pahar de porumb congelat, 2-3 linguri ulei de masline, 2 linguri de sos de soya (chicoman), 1lingura sos de chile dulce si iute, 2-3 rosii curatate de coaja si taiate cuburi, 1tigaie voc-sau o tigaie mare de teflon
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Se pune tigaia voc pe foc si turnam cantitatea de ulei si adaugam pieptul ca sa se albeasca, cind pieptul sa prajit putin adaugam ceapa ardeiul si usturoiul si amestecam ,lasam putin sa se prajeasca si adaugam rosiile si sosul de soya,amestecam in continuare,si adaugam sosul de chile,gustam si da-m gust, amestecam si adaugam taietei fierti si amestecam totul bine cu 2 linguri mari ca compozitia sa fie uniforma.Daca carnea este gata si numai sint lichide, se poate servi.Este o mincare rapida si foarte delicioasa ,cine doreste poate adauga si masline verzi taiate.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009
Gustos si rapid.