autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare in sos de curry

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg de piept de pasare fara os si piele, 1/4 pahar de faina, putina sare, 50 gr de margarina, , Pentru sosul de curry:, 1 ceapa mare, 1 ardei verde, 1 lingura de faina, 1 lingurita de sare, putin piper negru, 1 lingura praf de supa, 100 gr de bulion, 2 lingurite de praf cary, 2 pahare apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pasare se taie in portii ca pentru snitele se pun in faina la care am adaugat putina sare si le prajim in margarina topita. Le scoatem pe o farfurie si in tigaie adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul verde de asemenea taiat mic, se adauga o lingura de faina si se prajeste putin se adauga apa calduta se amesteca in continuu sa nu se faca cocoloase si se adauga restul de condimente ca si praful de curry si se lasa sa fiarba 10 minute pe foc mic. Dupa 10 minute se adauga feliile de piept prajite si se mai fierbe 15 minute. Se poate pregati mincarea dinainte iar inainte de servire de reincalzit pe foc potrivit. Ca garnitura se poate adauga orez alb fiert aparte, se pune o portie de orez iar carnea cu sos se pune deasupra iese minunat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare in sos de curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine):

    Am facut aceasta reteta si mi-a iesit un deliciu,dar in locul margarinei am folosit unt si in loc de ardei verde am pus rosu pt ca asa am avut.

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Cred ca e ceva bun...

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    In acelasi fel se poate pregati si o pasare taiata in portii .Iese minunat eu am incercat si a iesit o delicatese.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie tare gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de piept de pasare fara os si piele
  • 1/4 pahar de faina
  • putina sare
  • 50 gr de margarina
  • Pentru sosul de curry:
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingurita de sare
  • putin piper negru
  • 1 lingura praf de supa
  • 100 gr de bulion
  • 2 lingurite de praf cary
  • 2 pahare apa

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e ceva bun...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin