autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare in sos de curry

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg de piept de pasare fara os si piele, 1/4 pahar de faina, putina sare, 50 gr de margarina, , Pentru sosul de curry:, 1 ceapa mare, 1 ardei verde, 1 lingura de faina, 1 lingurita de sare, putin piper negru, 1 lingura praf de supa, 100 gr de bulion, 2 lingurite de praf cary, 2 pahare apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pasare se taie in portii ca pentru snitele se pun in faina la care am adaugat putina sare si le prajim in margarina topita. Le scoatem pe o farfurie si in tigaie adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul verde de asemenea taiat mic, se adauga o lingura de faina si se prajeste putin se adauga apa calduta se amesteca in continuu sa nu se faca cocoloase si se adauga restul de condimente ca si praful de curry si se lasa sa fiarba 10 minute pe foc mic. Dupa 10 minute se adauga feliile de piept prajite si se mai fierbe 15 minute. Se poate pregati mincarea dinainte iar inainte de servire de reincalzit pe foc potrivit. Ca garnitura se poate adauga orez alb fiert aparte, se pune o portie de orez iar carnea cu sos se pune deasupra iese minunat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare in sos de curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati

4 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de carne de porc cu ananas

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine):

    Am facut aceasta reteta si mi-a iesit un deliciu,dar in locul margarinei am folosit unt si in loc de ardei verde am pus rosu pt ca asa am avut.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Cred ca e ceva bun...

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    In acelasi fel se poate pregati si o pasare taiata in portii .Iese minunat eu am incercat si a iesit o delicatese.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie tare gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de piept de pasare fara os si piele
  • 1/4 pahar de faina
  • putina sare
  • 50 gr de margarina
  • Pentru sosul de curry:
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingurita de sare
  • putin piper negru
  • 1 lingura praf de supa
  • 100 gr de bulion
  • 2 lingurite de praf cary
  • 2 pahare apa

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e ceva bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata