Piept de pasare in sos de curry

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de piept de pasare fara os si piele
  • 1/4 pahar de faina
  • putina sare
  • 50 gr de margarina
  • Pentru sosul de curry:
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingurita de sare
  • putin piper negru
  • 1 lingura praf de supa
  • 100 gr de bulion
  • 2 lingurite de praf cary
  • 2 pahare apa

Mod de preparare

Pieptul de pasare se taie in portii ca pentru snitele se pun in faina la care am adaugat putina sare si le prajim in margarina topita. Le scoatem pe o farfurie si in tigaie adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul verde de asemenea taiat mic, se adauga o lingura de faina si se prajeste putin se adauga apa calduta se amesteca in continuu sa nu se faca cocoloase si se adauga restul de condimente ca si praful de curry si se lasa sa fiarba 10 minute pe foc mic. Dupa 10 minute se adauga feliile de piept prajite si se mai fierbe 15 minute. Se poate pregati mincarea dinainte iar inainte de servire de reincalzit pe foc potrivit. Ca garnitura se poate adauga orez alb fiert aparte, se pune o portie de orez iar carnea cu sos se pune deasupra iese minunat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise