Pieptul de pasare trebuie sa fie dezosat, spalat si impartit in doua, dar nu taiat subtire ca pentru snitel.
Intr-un bol turnam 2 linguri ulei de masline, putina sare, piper si ramurile de cimbru proaspat. Amestecam bine si punem pieptul in ulei si lasam pentru 1/2 de ora. Intre timp, intr-un vas rezistent la cuptor turnam conservele de rosii, adaugam si rosioarele, sare, piper, maslinele taiate, amestecam bine si dam la cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 10 minute pentru ca sosul sa se coaca usor.
Intr-o tigaie de grill sau antiaderenta incalzita la foc mare punem treptat feliile de piept cu uleiul lor si le frigem 2-3 minute pe fiecare parte. Nu trebuie mai mult caci le vom transfera in tava cu sos si le vom da la cuptor pe faza de turbo pentru inca 10-15 minute. Inainte de a pune la cuptor, le acoperim cu putin sos. Iese foarte gustos caci pieptul nu se usuca si este suculent. Se poate servi cu orez alb fiert aparte sau cu paste. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii