autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare in sos de rosioare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
Pentru 6 persoane: , , 3 piepti de pasare impartiti in doua, fire de cimbru proaspat, 2-3 catei de usturoi, ulei de masline, masline calamata fara samburi, 2 conserve de rosii fara coaja intregi, 100-200 gr de rosioare cherry

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pasare trebuie sa fie dezosat, spalat si impartit in doua, dar nu taiat subtire ca pentru snitel.



Intr-un bol turnam 2 linguri ulei de masline, putina sare, piper si ramurile de cimbru proaspat. Amestecam bine si punem pieptul in ulei si lasam pentru 1/2 de ora. Intre timp, intr-un vas rezistent la cuptor turnam conservele de rosii, adaugam si rosioarele, sare, piper, maslinele taiate, amestecam bine si dam la cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 10 minute pentru ca sosul sa se coaca usor.



Intr-o tigaie de grill sau antiaderenta incalzita la foc mare punem treptat feliile de piept cu uleiul lor si le frigem 2-3 minute pe fiecare parte. Nu trebuie mai mult caci le vom transfera in tava cu sos si le vom da la cuptor pe faza de turbo pentru inca 10-15 minute. Inainte de a pune la cuptor, le acoperim cu putin sos. Iese foarte gustos caci pieptul nu se usuca si este suculent. Se poate servi cu orez alb fiert aparte sau cu paste. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare in sos de rosioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone

Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone

Se bate bucata de carne cu ciocanul de snitel, se sareaza(eu nu am piperat), se trece prin faina

9 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Fave cu bacon

Fave cu bacon

Se scot boabele de fasole din pastai si se pun la fiert in apa cu sare timp de 30 min. Intre timp

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane: 
  • 3 piepti de pasare impartiti in doua
  • fire de cimbru proaspat
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • masline calamata fara samburi
  • 2 conserve de rosii fara coaja intregi
  • 100-200 gr de rosioare cherry

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Chiftelute cu lamaie la gratar