autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piept de pasare in sos de rosioare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
Pentru 6 persoane: , , 3 piepti de pasare impartiti in doua, fire de cimbru proaspat, 2-3 catei de usturoi, ulei de masline, masline calamata fara samburi, 2 conserve de rosii fara coaja intregi, 100-200 gr de rosioare cherry

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pasare trebuie sa fie dezosat, spalat si impartit in doua, dar nu taiat subtire ca pentru snitel.



Intr-un bol turnam 2 linguri ulei de masline, putina sare, piper si ramurile de cimbru proaspat. Amestecam bine si punem pieptul in ulei si lasam pentru 1/2 de ora. Intre timp, intr-un vas rezistent la cuptor turnam conservele de rosii, adaugam si rosioarele, sare, piper, maslinele taiate, amestecam bine si dam la cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 10 minute pentru ca sosul sa se coaca usor.



Intr-o tigaie de grill sau antiaderenta incalzita la foc mare punem treptat feliile de piept cu uleiul lor si le frigem 2-3 minute pe fiecare parte. Nu trebuie mai mult caci le vom transfera in tava cu sos si le vom da la cuptor pe faza de turbo pentru inca 10-15 minute. Inainte de a pune la cuptor, le acoperim cu putin sos. Iese foarte gustos caci pieptul nu se usuca si este suculent. Se poate servi cu orez alb fiert aparte sau cu paste. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pasare in sos de rosioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Pieptul de pui se spală bine, se zvântă și se taie bucățele pe cât se poate aceeași mărime. Ciupercile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

se toaca varza marunt,marunt,se pune ceapa tocata intr-o tigaie mai mare la dinstuit cu putin ulei

23 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane: 
  • 3 piepti de pasare impartiti in doua
  • fire de cimbru proaspat
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • masline calamata fara samburi
  • 2 conserve de rosii fara coaja intregi
  • 100-200 gr de rosioare cherry

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de curcan cu galbiori