Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Ingrediente

  • 1 kg piept de porc
  • 150 g suc de rosii
  • 250 ml supa pui/ vita/ apa
  • 100 ml sos de soia
  • 40 ml otet de orez
  • 70 g zahar brun
  • 20 g miere de albine
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1 lingurita rasa turmeric
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura varfuita de amidon
  • Pentru garnitura:
  • 200 g orez cu bob lung
  • 450 ml apa
  • sare

Mod de preparare

Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.

Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea.

La final presaram amidon avand grija ca pieptul de porc sa fie acoperit cat mai bine. Turnam in vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express supa, apoi sucul de rosii si sosul de soia. Adaugam zaharul si mierea de albine si amestecam pana se omogenizeaza. Punem pieptul de porc in vas, punem capacul vasului si pornim aparatul pe functia de gatit carne (meat). In 35 minute mancarea noastra este gata, iar sosul este gros si lipicios.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese
Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza
Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor