autor:

www.divainbucatarie.ro

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Multicooking

Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2018

Ingrediente
1 kg piept de porc, 150 g suc de rosii, 250 ml supa pui/ vita/ apa, 100 ml sos de soia, 40 ml otet de orez, 70 g zahar brun, 20 g miere de albine, 1 lingurita rasa pudra de ghimbir, 1 lingurita rasa turmeric, 1/2 lingurita pudra de scortisoara, 1/2 lingurita pudra de usturoi, sare, piper, 1 lingura varfuita de amidon, Pentru garnitura:, 200 g orez cu bob lung, 450 ml apa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.

Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea.

La final presaram amidon avand grija ca pieptul de porc sa fie acoperit cat mai bine. Turnam in vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express supa, apoi sucul de rosii si sosul de soia. Adaugam zaharul si mierea de albine si amestecam pana se omogenizeaza. Punem pieptul de porc in vas, punem capacul vasului si pornim aparatul pe functia de gatit carne (meat). In 35 minute mancarea noastra este gata, iar sosul este gros si lipicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de porc
  • 150 g suc de rosii
  • 250 ml supa pui/ vita/ apa
  • 100 ml sos de soia
  • 40 ml otet de orez
  • 70 g zahar brun
  • 20 g miere de albine
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1 lingurita rasa turmeric
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura varfuita de amidon
  • Pentru garnitura:
  • 200 g orez cu bob lung
  • 450 ml apa
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

27 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

39 voturi    19 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Multicooking