Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.
Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.
Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea.
La final presaram amidon avand grija ca pieptul de porc sa fie acoperit cat mai bine. Turnam in vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express supa, apoi sucul de rosii si sosul de soia. Adaugam zaharul si mierea de albine si amestecam pana se omogenizeaza. Punem pieptul de porc in vas, punem capacul vasului si pornim aparatul pe functia de gatit carne (meat). In 35 minute mancarea noastra este gata, iar sosul este gros si lipicios.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii