Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Ingrediente

  • 1 kg piept de porc
  • 150 g suc de rosii
  • 250 ml supa pui/ vita/ apa
  • 100 ml sos de soia
  • 40 ml otet de orez
  • 70 g zahar brun
  • 20 g miere de albine
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1 lingurita rasa turmeric
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura varfuita de amidon
  • Pentru garnitura:
  • 200 g orez cu bob lung
  • 450 ml apa
  • sare

Mod de preparare

Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.

Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea.

La final presaram amidon avand grija ca pieptul de porc sa fie acoperit cat mai bine. Turnam in vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express supa, apoi sucul de rosii si sosul de soia. Adaugam zaharul si mierea de albine si amestecam pana se omogenizeaza. Punem pieptul de porc in vas, punem capacul vasului si pornim aparatul pe functia de gatit carne (meat). In 35 minute mancarea noastra este gata, iar sosul este gros si lipicios.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise