Piept de porc cu legume la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Piept de porc cu legume la cuptor

Ingrediente

  • * 3 felii de piept de porc
  • * 1 dovlecel
  • * 3 morcovi
  • * 2 cepe rosii
  • * 1 ardei gras
  • * 6 ciuperci mai mari
  • * 5 cartofi
  • * cimbru
  • * busuioc
  • * condimente pentru porc
  • * piper
  • * vegeta
  • * ulei

Mod de preparare

Se pregatesc legumele astfel:se curata ceapa si se taie pestisori mai mari,se curata dovlecelul si se taie rondele,se curata morcovii si se taie bastonase,se curata cartofii si se taie in 4,se curata si ciupercile si se taie felii mai groase,si ardeiul se taie bucati.Intr-o tava de yena se pune ulei se aseaza ceapa,morcovii,ardeiul,dovleceii,cartofii si ciupercile ,se condimenteaza cu vegeta,piper,cimbru si busuioc.Se pune o canuta de apa de 100 ml.Pieptul de porc se spala si se pune peste legume ,se condimenteaza cu condimente se stropeste cu ulei si se da la cuptor.Cand este gata se scoate si se serveste cu sos de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor