Reteta postata pe: 14 aprilie 2009
Ingrediente
doua piepturi de pui, ciperci(orice fel, de preferat proaspete), o bucata brinza cu \"mucegai\"( se gaseste in supermarketuri ex. kaufland), 2 cutii schlagobers(smantina batuta, tot in kaufland o gasiti),sare si piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
se desozeaza pieptul (daca este cu os) , se taie in bucatele mici si se rumeneste in putin ulei pe toate partile(condimentam su sare si piper dupa gust), apoi se adauga ciupercile , taiate si ele cubulete si se calesc impreuna timp de 5 minute. cind sunt gata se aseaza intr-o tava nu prea mare potrivita pentru cantitaea de mincare care o pregatiti, in uleiul ramas se topeste brinza la care se adauga schlagobersul si se fierbe 5 minute.dupa ce s-a fiert turnam sosul peste crne cu ciuperci si bagam tava la cuptos timp de 15-20min aceasta se va rumeni putin pe deasupra, se poate servi cu cartofi natur, orez fiert, paste sai cartofi prajiti.
va doresc pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI " nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofii ii decojim, ii spalam si ii taiem cubulete.
Ii punem intr-un vas de apa la fiert cu putina
21 voturi
6 comentarii
1h 20 min
Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare
8 voturi
10 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate