1. Se amesteca sosul de soia, zeama de lamaie, uleiul de masline, sosul de rosii si cimbrul tocat marunt. Se adauga pieptul de pui.
2. Se pune vasul la frigider, iar dupa 20 minute se intorc bucatile de pui si se mai lasa inca 40 minute la rece.
3. Se scoate pieptul de pui, se scurge si se prajeste in ulei, la foc iute, pe ambele parti. Cand s-au rumenit, se reduce focul si se adauga sosul, se lasa la foc mic 15 minute.
4. Se serveste cu garnitura de cartofi, orez, paste late etc. Acompaniem preparatul cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii