autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI AROMAT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
2 bucati piept de pui, , 2 linguri sos de soia, , 2 linguri zeama de lamaie, , 2 linguri ulei masline, , 1 lingurita sos de rosii,(pasta de rosii), cimbru verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Se amesteca sosul de soia, zeama de lamaie, uleiul de masline, sosul de rosii si cimbrul tocat marunt. Se adauga pieptul de pui.
2. Se pune vasul la frigider, iar dupa 20 minute se intorc bucatile de pui si se mai lasa inca 40 minute la rece.
3. Se scoate pieptul de pui, se scurge si se prajeste in ulei, la foc iute, pe ambele parti. Cand s-au rumenit, se reduce focul si se adauga sosul, se lasa la foc mic 15 minute.
4. Se serveste cu garnitura de cartofi, orez, paste late etc. Acompaniem preparatul cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI AROMAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Spalam ardeii, le scotem capacele ( dar le pastram) si ii scuturam da toate semintele. Dovleceii

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin

Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin

O alta reteta din Turul Frantei Eurosport, de data aceasta din Savoia. Fricassée = bucati de carne

15 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita sos de rosii,(pasta de rosii)
  • cimbru verde

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui cu smantana