1. Se amesteca sosul de soia, zeama de lamaie, uleiul de masline, sosul de rosii si cimbrul tocat marunt. Se adauga pieptul de pui.
2. Se pune vasul la frigider, iar dupa 20 minute se intorc bucatile de pui si se mai lasa inca 40 minute la rece.
3. Se scoate pieptul de pui, se scurge si se prajeste in ulei, la foc iute, pe ambele parti. Cand s-au rumenit, se reduce focul si se adauga sosul, se lasa la foc mic 15 minute.
4. Se serveste cu garnitura de cartofi, orez, paste late etc. Acompaniem preparatul cu un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii