Pieptul de pui il taiati ca la snitele in 4 felii pe care le bateti un pic intre 2 folii de celofan. Le treceti prin faina si le puneti in uleiul incins dar aveti grija sa nu se arda faina, le intorceti pe ambele parti repede si puneti sucul stors de la o lamaie. Cand s-a absorbit sucul, presarati restul de faina si puneti apa. Condimentati cu sare si piper si lasati pana sosul se ingroasa. Puteti sa seviti cu cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii