Reteta postata pe: 13 mai 2009
Ingrediente
doua bucati piept de pui, doua oua, 100 g faina, 200 g susan, sare, piper,, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Transezi pieptul de pui in fasii cu grosime de 1 cm.
Bati ouale cu sare, piper, 2 linguri ulei.
Treci fiecare fasie de carne prin faina,ou, susan. Dai la prajit in tigaie cu ulei incins, la foc tare. Servesti la aperitiv calde su reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri.
Oul se bate cu faina , apoi cu condimente
36 voturi
7 comentarii
30 min
Pieptul de pui se spala si se curata de pielite si apoi se taie in 2 bucati. Se face o vinegreta
4 voturi
11 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Foarte gustos!