Alunele se sfarama marunt si se amesteca cu sare, coriandru macinat si piper macinat dupa gust.
Pieptul de pui spalat si zvantat, se curata de pielite si se taie in bucati mari, ca pentru snitel. Fiecare felie in parte se aseaza pe o folie transparenta (pentru alimente), se bate putin pe ambele parti, apoi se unge fiecare bucata in parte cu miere de albine, dupa care se trece prin amestecul format din alunele sfaramate amestecate cu condimente (sare, piper, coriandru). Cand sunt gata pregatite se aseaza intr-un vas de yena uns bine cu unt topit.
Se introduce vasul de jena la cuptor pentru cca 25-30 de minute la foc potrivit. Dupa gust se pot stropi spre sfarsit cu putin vin alb.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii