autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu alune si patrunjel

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
Sursa de inspiratie pt acest delicios preparat este Janet, careia ii multumesc., , ½ piept de pui, 50g alune prajite, 1 lingura zeama de lamaie, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura ulei de palmier, 4 catei de usturoi, 100ml vin alb, 1 legatura patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte.
Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si blenduim. Cu aceasta pasta, umplem pieptul de pui.
Intr-o tavita mai mica, punem uleiul de palmier, asezam bucata de piept peste care turnam vinul si o dam la cuptor pentru 20’. Scoatem tavita, intoarcem bucata de piept cu partea inferioara in sus si o mai lasam 10’ in cuptor pentru a-si prinde crusta pe ambele parti.
Se serveste atat cald cat si rece. Eu am servit pe platou cu garnitura de orez.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune si patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de

35 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

25 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Foarte frumoasa prezentarea si cred ca si gustul preparatului este pe masura.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Un deliciu!Prezentare super!*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

      Aratã minunat!!!un deliciu*****

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Ce bine arata!!!!cred ca e tare gustos.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Foarte aromat si gustos!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      F. bun;fac ceva,asemanator(putin):Pui Kiev.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Cre ca a iesit tare bun si aromat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • Sursa de inspiratie pt acest delicios preparat este Janet
  • careia ii multumesc.
  • ½ piept de pui
  • 50g alune prajite
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de palmier
  • 4 catei de usturoi
  • 100ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte frumoasa prezentarea si cred ca si gustul preparatului este pe masura.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu sunca afumata