autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu alune si patrunjel

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
Sursa de inspiratie pt acest delicios preparat este Janet, careia ii multumesc., , ½ piept de pui, 50g alune prajite, 1 lingura zeama de lamaie, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura ulei de palmier, 4 catei de usturoi, 100ml vin alb, 1 legatura patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte.
Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si blenduim. Cu aceasta pasta, umplem pieptul de pui.
Intr-o tavita mai mica, punem uleiul de palmier, asezam bucata de piept peste care turnam vinul si o dam la cuptor pentru 20’. Scoatem tavita, intoarcem bucata de piept cu partea inferioara in sus si o mai lasam 10’ in cuptor pentru a-si prinde crusta pe ambele parti.
Se serveste atat cald cat si rece. Eu am servit pe platou cu garnitura de orez.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune si patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 600 lei
3599.99 lei
2999.99 lei

  • 8 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Foarte frumoasa prezentarea si cred ca si gustul preparatului este pe masura.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Un deliciu!Prezentare super!*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

      Aratã minunat!!!un deliciu*****

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Ce bine arata!!!!cred ca e tare gustos.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Foarte aromat si gustos!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      F. bun;fac ceva,asemanator(putin):Pui Kiev.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Cre ca a iesit tare bun si aromat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • Sursa de inspiratie pt acest delicios preparat este Janet
  • careia ii multumesc.
  • ½ piept de pui
  • 50g alune prajite
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de palmier
  • 4 catei de usturoi
  • 100ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

12 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte frumoasa prezentarea si cred ca si gustul preparatului este pe masura.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sote de ghebe