Pieptul de pui se condimenteaza si se da la frigider o ora. Intre timp curatam morcovul, usturoiul, ceapa, ghimbirul. Ceapa se taie solzisori subtiri, morcovul, ghimbirul si cateii de usturoi se dau pe razatoarea mica. Ardeiul se taie julienne. Ananasul se taie bucatele mici.
Pieptul de pui il taiem feliute subtiri si il prajim intr-o lingura, doua de ulei de porumb.
Ceapa se caleste putin in ulei, dupa care adaugam morcovul ras, ghimbirul, usturoiul, ardeiul rosu. Le lasam la foc cateva minute acoperite cu un capac si mestecam sa nu se prinda. Dupa ce s-au inmuiat putin legumele, adaugam 3 linguri de sos dulce acrisor, ananasul dupa gust (eu nu am folosit chiar un compot intreg), si tot sucul de la el. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana ce sucul scade aproape tot. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda.
Se adauga bucatelele de piept de pui.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii