Se taie ceapa pestisori si pieptul de pui in felii (1cm latime, 10 cm lungime).
Intr-o tigaie cu margini inalte se rumemeste in ulei ceapa taiata pestisori, se adauga apoi pieptul feliat si se prajesc la foc rapid (circa 3 minute). Cand pieptul de pui este aproape gata se adauga ananasul (fara zeama, daca este din compot). Se sareaza si pipareaza dupa gust si se mai lasa circa 1 minut pe foc, cu capacul pus. Se ia de pe foc se adauga tarhonul maruntit si se pune din nou sub capac pentru 10 minute.
Se serveste cu salata verde si orez sau cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii