Se taie ceapa pestisori si pieptul de pui in felii (1cm latime, 10 cm lungime).
Intr-o tigaie cu margini inalte se rumemeste in ulei ceapa taiata pestisori, se adauga apoi pieptul feliat si se prajesc la foc rapid (circa 3 minute). Cand pieptul de pui este aproape gata se adauga ananasul (fara zeama, daca este din compot). Se sareaza si pipareaza dupa gust si se mai lasa circa 1 minut pe foc, cu capacul pus. Se ia de pe foc se adauga tarhonul maruntit si se pune din nou sub capac pentru 10 minute.
Se serveste cu salata verde si orez sau cartofi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii