Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Se scoate, se raceste si se taie fasii subtiri.Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele.
Se condimenteaza si se aseaza pe salata, apoi se adauga fasiile de piept de pui. se decoreaza cu maioneza, castaveti acri, gogosari si patrunjel.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii