autor:

Maria Lupean

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI CU ANDIVE SI MAIONEZA

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
-2 piepti de pui, -500g andive taiate marunt, -300g maioneza, -2 salate mari, -1 legatura patrunjel taiat fin, -1 gogosar, -1 castravete murat taiat cubulete, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Se scoate, se raceste si se taie fasii subtiri.Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele.
Se condimenteaza si se aseaza pe salata, apoi se adauga fasiile de piept de pui. se decoreaza cu maioneza, castaveti acri, gogosari si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU ANDIVE SI MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita cu galuste

Tocanita cu galuste

Ceapa se taie marunt, marul se da pe razatoare, se calesc in putin ulei de masline, se adauga rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu galuscute

Tocanita cu galuscute

Puiul se spala si se curata bine apoi se transeaza in bucati cat mai mici. Se curata legumele si

8 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    buna reteta ;si ideea lui Costy e buna

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    foarte buna,dar eu prefer sa dau ouale fierte prin razatoare in loc de maioneza.este ok.felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -500g andive taiate marunt
  • -300g maioneza
  • -2 salate mari
  • -1 legatura patrunjel taiat fin
  • -1 gogosar
  • -1 castravete murat taiat cubulete
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

buna reteta ;si ideea lui Costy e buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel