Ceapa se curata si se taie marunt, dupa care se pune la inabusit cu putin ulei si 2 linguri apa.
Ardeii se curata, se spala si se taie fasii lungi. Pieptul de pui se spala si se taie fasii lungi si impreuna cu ardeii se adauga peste ceapa.
Faina se dilueaza cu apa si se amesteca cu smanatana si cand ardeii si pieptul sunt gata se adauga si se mesteca continuu. Se sareaza, pipereaza si se mai lasa 10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii