1. Pieptul de pui se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul.Se calesc ceapa verde, frunze de patrunjel (sau marar) si morcovul razuit in putin ulei.Orezul se pune la fiert in apa cu sare, iar dupa ce a fiert se amesteca cu ceapa, patrunjelul si morcovul.
2. Fiecare bucata de piept de pui se condimenteaza cu sare, se rade cascaval deasupra, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana.
3. Carnea se ruleaza, prinzand la mijloc umplutura, apoi rulourile se pun pe o tava, deasupra se condimenteaza cu boia, piper si oregano si se rade restul de cascaval.
4. In tava se pune vinul, apoi se introduce in cuptor la 150°C circa 30 min.Pieptul se serveste impreuna cu orezul.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii