1.Pieptii de pui se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, li se taie un buzunarel cu un cutit foarte ascutit si se freaca in interior si exterior cu sare si piper alb proaspat macinat.Frunzulitele de busuioc se spala (se lasa deoparte cateva pentru ornat), si se scurg de apa.
2.Camembert-ul se taie in 4 bucati si fiecare bucata se ruleaza in foi de busuioc si se pun in buzunarasele pieptilor de pui.Se prind cu scobitori.
3.Se incinge untul sau margarina si se frig pieptii, pe toate partile pana se rumenesc.
4.Se prepara sosul:se spala capsunele-se lasa 4 bucati pentru ornat-se turmixeaza .1/2 din cantitatea de vin se amesteca cu amidonul alimentar ,restul se pune intr-o craticioara.Cand fierbe ,se adauga coaja rasa de portocala si capsunele zdrobit.Se sareaza, pipereaza, se adauga vinul amestecat cu amidonul alimentar si se fierb impreuna 1 minut.
5.La servire, se taie fiecare piept de pui in doua, oblic, se aseaza pe un platou si se garniseste preparatul cu frunze de busuioc si capsune.Crochete de cartofi, piure de cartofi si nucsoara, orez cu patrunjel verde merg perfect cu acest fel de mancare.Sa nu uitam vinul alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii