autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI CU CAMEMBERT SI CAPSUNE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, 4 piepti de pui a 180g. fiecare, , sare, , piper alb,, 16 frunzulite de busuioc, , 100g.camembert,, 40g. unt/margarina,, 1dl. vin alb sec, , 1 lingura amidon alimentar,, coaja rasa de la o portocala

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Pieptii de pui se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, li se taie un buzunarel cu un cutit foarte ascutit si se freaca in interior si exterior cu sare si piper alb proaspat macinat.Frunzulitele de busuioc se spala (se lasa deoparte cateva pentru ornat), si se scurg de apa.
2.Camembert-ul se taie in 4 bucati si fiecare bucata se ruleaza in foi de busuioc si se pun in buzunarasele pieptilor de pui.Se prind cu scobitori.
3.Se incinge untul sau margarina si se frig pieptii, pe toate partile pana se rumenesc.
4.Se prepara sosul:se spala capsunele-se lasa 4 bucati pentru ornat-se turmixeaza .1/2 din cantitatea de vin se amesteca cu amidonul alimentar ,restul se pune intr-o craticioara.Cand fierbe ,se adauga coaja rasa de portocala si capsunele zdrobit.Se sareaza, pipereaza, se adauga vinul amestecat cu amidonul alimentar si se fierb impreuna 1 minut.
5.La servire, se taie fiecare piept de pui in doua, oblic, se aseaza pe un platou si se garniseste preparatul cu frunze de busuioc si capsune.Crochete de cartofi, piure de cartofi si nucsoara, orez cu patrunjel verde merg perfect cu acest fel de mancare.Sa nu uitam vinul alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU CAMEMBERT SI CAPSUNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU

PUI IN SOS DE VIN ROSU

Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incing 2 linguri

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare ( tot cu coaja). Dupa ce au fiert se curata si

13 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 piepti de pui a 180g. fiecare
  • sare
  • piper alb,
  • 16 frunzulite de busuioc
  • 100g.camembert,
  • 40g. unt/margarina,
  • 1dl. vin alb sec
  • 1 lingura amidon alimentar,
  • coaja rasa de la o portocala

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pizza romana cu kaiser