1.Pieptii de pui se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, li se taie un buzunarel cu un cutit foarte ascutit si se freaca in interior si exterior cu sare si piper alb proaspat macinat.Frunzulitele de busuioc se spala (se lasa deoparte cateva pentru ornat), si se scurg de apa.
2.Camembert-ul se taie in 4 bucati si fiecare bucata se ruleaza in foi de busuioc si se pun in buzunarasele pieptilor de pui.Se prind cu scobitori.
3.Se incinge untul sau margarina si se frig pieptii, pe toate partile pana se rumenesc.
4.Se prepara sosul:se spala capsunele-se lasa 4 bucati pentru ornat-se turmixeaza .1/2 din cantitatea de vin se amesteca cu amidonul alimentar ,restul se pune intr-o craticioara.Cand fierbe ,se adauga coaja rasa de portocala si capsunele zdrobit.Se sareaza, pipereaza, se adauga vinul amestecat cu amidonul alimentar si se fierb impreuna 1 minut.
5.La servire, se taie fiecare piept de pui in doua, oblic, se aseaza pe un platou si se garniseste preparatul cu frunze de busuioc si capsune.Crochete de cartofi, piure de cartofi si nucsoara, orez cu patrunjel verde merg perfect cu acest fel de mancare.Sa nu uitam vinul alb sec.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii