Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa 5-10 minute, adaugati rosiile taiate marunt si ardeiul gras taiat cubulete. Stingeti cu apa fierbinte cat sa acopere totul. Puneti delikat si fierbeti pana carnea se inmoaie. Adaugati cartofii si dati totul la cuptor pana se fac cartofii, in jur de 30 de minute. Verificati cartofii, daca apa scade prea mult, mai adaugati o cana-doua. Dupa ce ati luat vasul din cuptor, adaugati verdeata taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii