Reteta postata pe: 16 iunie 2009
Ingrediente
4-5 buc.piept de pui, sare, piper, pui, 6-5 cartofi potriviti ca marime, sare,condimente, suc de rosii, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza , se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se aseaza in Dubletta, fara grasime(ulei) si se acopera cu capacul de sticla al tigaii. (Eu i-am pus inghetati, deci nu i-am portionat).Din cand in cand se intorc pentru o preparare uniforma.
Cartofii se curata, se taie dupa preferinta, se condimenteaza dupa preferinta si se pun in Dubletta cu capac, fara grasime(ulei), cu putina apa.
Cand sunt aproape gata se pune putin suc de rosii pentru culoare si se mai lasa sa fiarba tot acoperiti.
Se servesc cu patrunjel verde deasupra si cu orice salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se
13 voturi
12 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
flory avram (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009
delicios,felicitari floricica!
Cely , 17 septembrie 2009
Ok am sa fac si eu reteta asta la dubletta.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 august 2009
O bunatate...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009
Vai cat de bine arata, si e o mancare preparata sanaros, fara grasime.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009
Foarte bine arata,felicitari pentru reteta.