autor:

flori de piatra

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
4-5 buc.piept de pui, sare, piper, pui, 6-5 cartofi potriviti ca marime, sare,condimente, suc de rosii, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza , se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se aseaza in Dubletta, fara grasime(ulei) si se acopera cu capacul de sticla al tigaii. (Eu i-am pus inghetati, deci nu i-am portionat).Din cand in cand se intorc pentru o preparare uniforma.
Cartofii se curata, se taie dupa preferinta, se condimenteaza dupa preferinta si se pun in Dubletta cu capac, fara grasime(ulei), cu putina apa.
Cand sunt aproape gata se pune putin suc de rosii pentru culoare si se mai lasa sa fiarba tot acoperiti.
Se servesc cu patrunjel verde deasupra si cu orice salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se

13 voturi    12 comentarii
45 min
Fripturi
Mancare din muschi de manzat

Mancare din muschi de manzat

Se taie carnea cubulete,apoi se pun intr-o cratita in care am pus uleiul si untul.Se lasa cat sa

6 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

    Foarte sanatoasa si apetisanta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    O bunatate !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Multumesc mult pentru aprecieri.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      delicios,felicitari floricica!

    • Fara foto

      Cely , 17 septembrie 2009

      Ok am sa fac si eu reteta asta la dubletta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      O bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Vai cat de bine arata, si e o mancare preparata sanaros, fara grasime.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

      Foarte bine arata,felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • 4-5 buc.piept de pui
  • sare
  • piper, pui
  • 6-5 cartofi potriviti ca marime
  • sare,condimente
  • suc de rosii
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte sanatoasa si apetisanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne macinata