autor:

Podelean Cristina

» » Fripturi

Piept de pui cu cartofi noi la cuptor

Autor: Podelean Cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Podelean Cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 iunie 2010

Ingrediente
-piept de pui, ardei rosu,un ardei verde,masline,usturoi,sare,piper,boia., , -cartofi noi,sare,piper,boia,ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

-puiul se condimenteaza,si se pune pe staniol,peste el se pun bucatele de rosii,ardei si ceapa,se acopera tot cu staniol,apoi se baga la cuptor 30min.

-cartofii taiati in orice forma doriti,se condimenteaza cu sare,piper si boia,se pun in tava unsa cu putin ulei de masline,se coc la cuptor timp de 30-40min.

-temperatura cuptorului pentru pui si cartofi-250 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Jumari din slanina de porc

Jumari din slanina de porc

Se taie bucatele slaninuta si se pune intr-o cratita sa se prajeasca. Invartim mereu cu o lingura

9 voturi    9 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Orezul se spala bine si se pune la fiert in apa 20 minute, se sareaza dupa gust, se stinge focul

1 vot    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Foarte aromat si apetisant.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • -piept de pui, ardei rosu,un ardei verde,masline,usturoi,sare,piper,boia.
  • -cartofi noi,sare,piper,boia,ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Podelean Cristina
Ftir maa sabanekh

Ftir maa sabanekh

Aluatul:se pune peste drojie putin lapte caldut,putina sare si foarte putin zahar,se amesteca pana

8 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Lahme bi ajeen (pizza arabeasca)

Lahme bi ajeen (pizza arabeasca)

Aluatul:se imoaie drojdia cu putin lapte caldut,se adauga putina sare apoi faina si uleiul de masline,se

7 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Ftir maa lahme(placinte cu carne de vita tocata)

Ftir maa lahme(placinte cu carne de vita tocata)

Aluatul:se pune peste drojie putin lapte caldut,putina sare si foarte putin zahar,se amesteca pana

8 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromat si apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin